Otaku Odú

Anime/manga gyűjteményem bemutatása

Tony Taka Self Select – Naptár 2014

Posted by -OJ- - 2014. február 7.

Bár ezt a naptárat csak nemrég szereztem be, előrevettem a sorban és gyorsan készítek is róla egy bejegyzést, hogy minél tovább legyen aktuális 😀

Adatok
Cím: Tony(Taka) Self Select Calendar 2014
Eredet: válogatás Tony Taka saját illusztrációiból
Gyártó: Petit Jeuness
Megjelenés: 2013. December 21.
Ár: 1429yen
Méret: A2 (42 x 59 cm)
Lapszám: 13
Hivatalos Oldal
Kapható: AnimeLand

Akárcsak a 2012-es kiadás, az idei Tony Taka naptár is egy vastag kartonból összehajtott dobozban érkezett, benne a celofán zacskóba csomagolt, hengerbe feltekert lapokkal.

A naptár borítóképe:

A tavalyi kiadás után ismét egy pillangólány került a naptár borítójára. És ennek a színösszeállítása nekem sokkal jobban tetszik, mint az előzőé, így ha ebből az exkluzív illusztrációból is készül figura, azt nagy valószínűséggel meg fogom venni.

Jöjjenek az egyes hónapok illusztrációi. A korábbi naptárakkal ellentétben a hónapok és napok számai itt már nem a lapok alján helyezkednek el, hanem hónaponként változik a helyük. Ez sajnos abból szempontból nem túl praktikus, hogy a hónap elteltével nem tudjuk levágni a számokat és sima posztert készíteni az adott lapból 😦

Január

Február

Március

Április

Május

Június

Július

Augusztus

Szeptember

Október

November

December

A Petit Jeuness az idei évre is biztosította, hogy Tony Taka válogatott illusztrációinak hála ne legyenek unalmasak a hónapok. A borítókép mellett a februári, a márciusi, az augusztusi, szeptemberi és decemberi képek a kedvenceim, de persze a többiek is igazán szemrevalóak, anélkül hogy túlságosan provokatívak lennének.

Az ár pedig még mindig a kategóriájának legjobbja, hiszen itt ugyanazon az áron tizenhárom oldalt kapunk, szemben a hét oldalas animes naptárakkal.

Hozzászólás