Otaku Odú

Anime/manga gyűjteményem bemutatása

[MegaHouse] Code Geass PS – Kallen Stadtfeld

Posted by -OJ- - 2011. március 24.

Ez a kis Kallen jó pár hónapig ott porosodott a boltban, míg végre rászántam magam, hogy megvegyem. Pedig még leárazva is kétszer annyiba került, mint egy normál trading figura, méretre viszont csak fele akkora. Dehát ez MegaHouse, a minőséget meg kell fizetni!

Adatok
Név: Kallen Stadtfeld / Kouzuki
Eredet: Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Széria: Picture Studio
Gyártó: MegaHouse
Megjelenés: 2008. Február
Méret: 5 cm
Ár: 2000yen

Állítom, hogy az ár felét a masszív kartondoboz csomagolás tette ki, de legalább nem spórolták róla a képeket és a festéket. Illetve az ablak mégiscsak megmutatta a benne lévő figurát, így nem érhetett meglepetés a méretét illetőleg. Maga a doboz pedig hatalmas (a figurához képest): 19cm széles, 14cm hosszú és 5cm vastag:

A doboz fedelét felnyitva szemügyre vehetjük a tartalmát is. Először is a mindössze 5cm magas, de méretéhez képest részletesen kidolgozott Kallen figurát, mely az általános Black Knight egyenruhában ábrázolja a karaktert. Mellette pedig áll egy miniatűr Zero, pusztán a poén kedvéért.

(Erős a gyanúm, hogy Kallent kezdi elhúzni a nagy feje)

A kisfigurán kívül a doboz tartalmazott kilenc darab 12 x 8cm-es “filmes kártyát” is, gondosan becsomagolva egy zacskóba, valamint egy ezek számára kialakított tartót.

Ezeket a kártyákat két csoportba oszthatjuk. Az első csoportba az epizódokból vett jelenetkártyák valamint a Kallent valós és chibi alakjában ábrázoló karakterkártyák tartoznak. Mindegyik átlátszó műanyagból készült, ezért egyszerre csak egyet helyezhetünk a tartóba:

A másik csoport pedig egy (elég gyerekes) öltöztetős játék, ahol két kártyát egymás elé helyezve az alapból csak alsóneműt viselő Kallent három különböző ruhába öltöztethetjük be:

Bár kategóriájához képest elég drága volt, végülis – kedvenc karakterről lévén szó – nem bántam meg, hogy megvettem. Csak azt sajnálom, hogy Zerot és C.C.-t már nem tudtam megszerezni mellé.

2 hozzászólás to “[MegaHouse] Code Geass PS – Kallen Stadtfeld”

  1. Rui-chan said

    Kawaii kis figura. ^^
    A trióból mindenképp az öltöztethető Zero kártya viszi a pálmát. XD

Hozzászólás