Otaku Odú

Anime/manga gyűjteményem bemutatása

Megami Magazine Vol.106

Posted by -OJ- - 2014. május 26.

megami-106-ban

A szintén 2013 tavaszán beszerzett, pontosabban ajándékba kapott Megami Magazin 2009 márciusi számát már annyi csapás érte, hogy inkább készítek végre erről is egy bejegyzést, amíg van belőle valami.

Magáról a magazinról ebben az esetben nem tudok fotókat mutatni, ugyanis az már régen a tűz martaléka lett. Történt ugyanis, hogy egyszer maradt ki az asztalon, akkor is rá lett téve egy pálinkás üveg amiből szivárgott a jó magyar lélekerősítő, és ennek az lett az eredménye, hogy az újság alaposan megszívta magát. Legalábbis ezt a sztorit kaptam a történtekre 😛

Mindenesetre az újság teljesen átázott és olyan irgalmatlan büdös lett, hogy azon még a szellőztetés sem segített, így végül a szenes kazánban végezte.

A fókusztéma a Kannagi volt, amiről vagy négy oldalon cikkeztek, emellett a magazin közepén volt egy 12oldalas ‘Book in a Book’ ami szintén ezzel a sorozattal foglakozott, karakterrajzokat és ismertetőket valamint külön illusztrációkat felvonultatva. Azon kívül az Asu no Yoichi, az Akikan, Toaru Majutsu no Index és több visual novel kapott egy vagy két oldalt a magazinban.

A számban eredetileg volt egy extra ajándék is, egy műanyag Kannagis shitajiki (lapalátét), amit magyar szokás szerint valamelyik rendezvény alkalmával kiloptak belőle (az óriásposzterrel együtt – vagyis mindent, ami nem volt belerögzítve), mielőtt még hozzám került volna kiadvány. Ezek prezentálásához kénytelen vagyok kölcsönvenni Nopy képeit.

A shitajiki nem egy nagy veszteség, mivel úgysem használtam volna semmire, a bal oldali kép megvan poszterként a jobb oldalit pedig nem tetszik. Az óriásposzter már annál inkább hiányzott, mivel az Evangelionos oldalát nagy valószínűséggel kitettem volna 😦

Amik még megvannak a kiadványból azok az A3-as poszterek. Ezek is szépen átáztak így némileg hullámosak lettek, de még ki lehetett őket szellőztetni 😀

White Album és ToraDora

Toaru Majutsu no Index és Tayutama -Kiss on my Deity-

Queen’s Blade és Akikan

Asu no Yoichi és Chrome Shelled Regios

Maria+Holic és egy Girl’s Avenue art

Kurokami és Kurogane no Linebarrels

Chaos;HEad (VN) és Strike Witches

Sora wo Kakeru Shoujo és Shugo Chara!

Ilyenkor veszi észre az ember, hogy hiába vigyáz ő körültekintően a gyűjteménye minden egyes darabjára, ha a családtagjai magasról tesznek rá. De még szerencse, hogy nem egy 10+ ezres artbookkal történt meg mindez, és mivel ajándékba kaptam így anyagi kár sem ért.

Hozzászólás