Otaku Odú

Anime/manga gyűjteményem bemutatása

[Artbook] To LOVE-Ru Anime Illustrations – Love Honey!

Posted by -OJ- - 2013. augusztus 19.

Le vagyok maradva a To LOVE-Ru artbookjaim bemutatásával. Már így is van itt kettő, amiről még nem írtam, és a napokban jelenik meg a legújabb kiadás, amely szintén beszerzésre fog kerülni. De most lássuk a Motto To LOVE-Ru évad kapcsán kiadott Love Honey! gyűjteményt.

Az albumot most is egy levehető, színes külső borító fedi le, de a biztonság kedvéért én még az eredeti neylonzacskót is megőriztem, amiben érkezett. A borító felvonultatja a szereplőgárda nagy részét (mellőzve azt a lényegtelen egy szem srácot 😛 ) a rajta lévő papírkötés pedig a további kiadványokat reklámozza.

Adatok
Cím: To LOVE-Ru Anime Illustrations – Love Honey!
Eredet: To LOVE-Ru / Motto To LOVE-Ru
Megjelenés: 2011. Április
Ár: 2500 yen
Méret: A4
Oldalszám: 104
Kapható: AnimeLand

A külső borító eltávolítása okozta az első meglepetést. Ugyanis alatta a Love Honey! artbook esetében nem csak egy matt, egyszínű kartonborító fogadott, hanem egy exkluzív, csak ehhez a kiadáshoz készített illusztráció, amit nemigen lehetne közszemlére tenni, különösen nem Japánban 😀

A borítót felnyitva pedig ezúttal is egy jó hosszú képáradat fogadott, megszakítások és különféle kategóriás besorolások nélkül. Érdekessége, hogy bár az album leginkább az anime sorozat Motto To LOVE-Ru évadához köthető, itt mégis találunk illusztrációkat az első évad, a hat részes OVA-sorozat, de még a Darkness alapján is. Vagyis szinte mindent, ami a Cutiesból kimaradt, és azon túl 2011-ig megjelent.

Ez volt az illusztrációs szakasz több mint 90 oldalon át. A könyv végén találunk még egy interjút a mangaka Yabuki Kentaroval, vázlatrajzokat az anime jeleneteihez öt oldalon, két oldalnyi pillanatképet az ecchi jelenetekkel, majd a gyűjteményben szereplő képek adatait, hogy hol jelentek meg először.

Az utolsó oldalhoz pedig hozzá van tűzve egy félig átlátszó, hajlékony … lapalátét, talán. Ez az egyik extra.

A másik extrát a könyv közepén találjuk. Az itteni oldalak kihajthatóak, és így kitesznek egy 26 x 80 cm-es csíkposztert, rajta a Deviluke ikrek Momo és Nana, méghozzá anyaszült meztelenül. Jó poén, meg cukker is, de azért ki nem tenném 😛 Meg egyébként is túl körülményes lenne szétszedni miatta a könyvet.

Hozzászólás