Otaku Odú

Dengeki G’s Festival DELUXE Vol.6

Posted by -OJ- - 2011. január 6.

Ugyancsak Szeptember folyamán érkezett meg a Dengeki Deluxe magazin akkor legújabb száma. A korábbi Dengeki G’s Festival Vol.15-vel ellentétben ennek már sértetlen volt a csomagolása, és nem hiányzott belőle semmi!

Hasonlóan a normál Dengeki G’s Festival! kiadásokhoz, a Dengeki G’s Festival! DELUXE is egy határozatlan időközönként megjelenő magazin, amelyben ugyanúgy megtaláljuk a 80oldalas újságot és a rengeteg értékes extrát. A különbség a tartalomban keresendő, mert míg a sima Festival! csak az adott visual novellel foglalkozik, a DELUXE információt nyújt a visual novelhez kapcsolódó összes médiumról is, vagyis az animeről, mangákról, light novelekről, stb.

A Dengeki G’s Festival! DELUXE Vol.6 a 2010. Májusi besorolást viseli, de valójában Március. 29-én jelent meg, és a legtöbb helyen már előrendelés során elfogyott az utolsó példányig. Köszönhető ez a hatalmas népszerűségnek örvendő Angel Beats! fókusztémának.

Valójában nem is mertem remélni, hogy egyszer még sikerülni megszerezni ezt a számot, ráadásul alapáron – nem mintha 4000yen kevés volna. De megjelenéskor még nem láttam annyit a sorozatból, hogy ennyit megérjen nekem, később pedig már sehol nem volt kapható, leszámítva az ebayes 90-300 dolláros aukciókat!

Aztán valami csoda folytán, Augusztus elején az egyik japán online bolt újból megvásárolhatóvá tette a magazint, változatlan áron! Hogy négy hónappal a megjelenés után honnan szerezhettek még utánpótlást – ami egy fél napon belül ismét kifogyott – azt nem tudom, de ezt a vissza nem térő alkalmat nem lehetett kihagyni! AnimeLandnek leadtam a drótot, azonnal rendelték is, három hét múlva pedig meg is érkezett! 😀

A doboz felépítése ugyanolyan mint korábban, csak ezúttal (indokolatlanul) öt centiméter vastag, aminek a fele kartonpapírral van kitömve, mivel egy darab párna nem foglal annyi helyet. De gondolom tavaly óta már általánosították a dobozméretet. Borítón Tenshi (=Angyal) felnagyított portréja valamint a két extrát láthatjuk, a hátlapon csak az extrákat, nagyobb méretben.

És ezúttal megvan az újság is!

Borító megegyezik a dobozéval, a hátlap pedig figurákat reklámoz. Rögtön az első oldalon egy egész oldalas reklámot találunk a Navel új visual noveljéről, amely pont úgy néz ki mint mint a Shuffle!,…csak nem az.

Tartalomjegyzék és választható ajándékok azoknak, akik visszaküldik a kiadónak az újság végében lévő képeslapot.

A történet rövid ismertetője és háttérrajzok:


A szereplők karakterrajzai:

Interjúk a szinkronhangokkal:

Artworkök

Az Angel Beats! Track Zero light novel prológus-fejezete.

Ízelítő a 4-koma és a normál mangából:

Petit nendoroidok. Yurippe ebben a kiadványban volt, Tenshi pedig a Dengeki G’s Magazine augusztusi számában.

Interjú a készítőkkel:

A Tenshi-párna bemutatója, valamint jobb oldalt az ajándék shitajiki képe, amit 1000yenért lehetett megvásárolni azoknak, akik visszaküldték az újság végében lévő képeslapot a kiadóhoz. Mire megkaptam az újságot ez már rég lejárt, és 1000yenért nem hiszem, hogy megvettem volna 😀

A végében pedig az említett képeslapok, impresszium és reklámok.

Az extrák pedig:

Yurippe Petit Nendoroid

Tenshi / Tachibana Kanade Dakimakura, Na-Ga eredeti karakter-illusztrációjával!

Tartalmas az újság, aranyos a petit nendo, de mondanom se kell, a többség (engem is beleértve) a Tenshi párna miatt vásárolta meg a magazint 😀

3 hozzászólás to “Dengeki G’s Festival DELUXE Vol.6”

 1. Jakker said

  Jáj dá jó! Jáj Dá szép!

  A párna nagyon nájsz, de a Petit nendó viszi nálam a pálmát~ a neve a legcukibb Yurippe!

 2. Sztike said

  Jó, hogy most nem tűnt el belőle semmi. Nagyon aranyos a petit nendo a párna pedig még női szemmel is szép ^-~ Most már tényleg meg kéne nézem az animét…

 3. Danny said

  Gyönyörű az a Tenshi párna! *.*
  Grat hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: