Otaku Odú

Making of…!

Posted by -OJ- - 2010. szeptember 3.

Öt év után meguntam a szoba állandó kinézetét, illetve eddig sem voltam teljesen megelégedve az elrendezéssel. Különösen a csak átlósan elhelyezhető számítógépes asztal helyével. Ezért pont kapóra jött a mennyezetfestés és egy új, padlószőnyegként is funkcionáló perzsaszőnyeg lefektetése – utóbbi valójában egyáltalán nem új, tekintve hogy még a dédnagymama vette, de még ma is ugyanolyan állapotban van mint újkorában! Emellett a szoba szigetelése sem a legjobb, mivel a déli fal mindössze 10cm vastag lehet, így időnként nem árt ellenőrizni a tapétát, mert ha átázik, akkor a télen be is penészednék itt 😦 Ezért kellett most is felszedni az alját, bekenni a falat, és újat ragasztani rá. Így megint ellesz egy pár évig.

Viszont ehhez a két művelethez az összes bútort ki kellett vinni a szobából – mondanom sem kell, a legnagyobb gondot a rengeteg figura és DVD bedobozolása jelentette. De ha már egyszer kinn volt minden, úgy döntöttem hogy vissza már teljesen más elrendezésbe fognak kerülni.

A 2.5 x 2.5 méteres térben a bútorok új elrendezése:

Leginkább csak arra kell ügyelnem, hogy nyári éjszakákon ne hagyjam tárva nyitva az ablakot, mert nagy koppanással indulna a reggel XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: